Megjelent az Android Wear 2.6

Frissült a Play Áruházban az Android Wear-alapú órákat kezelő szoftver, ezen keresztül pedig frissülnek a csuklón hordott kütyük is, noha nem Android OS főverzió szempontjából, csak az Android Wear kommunikációs csomag szintjén. Az új szoftver apró, de hasznos újdonságokat hoz: az értesítéshez méretezett szövegnek köszönhetően mostantól a rövidebb üzeneteket nagyban látjuk, de a hosszabbakat is el tudjuk olvasni, hiszen ennek megfelelően csökkenti a megjelenített méretet.


(forrás: Digital Trends) [+]

A gyorsbeállítások között, egy lefelé suhintó mozdulattal tudjuk ellenőrizni a Wi-Fi, a Bluetooth és a mobilhálózati állapotot, és ha épp letöltünk valamit, annak is rá tudunk nézni a státuszára az értesítéseken belül. Mostantól még könnyebb lesz megnyitni a legutóbb használt Wear-alkalmazást, a Recent App menüpont könnyíti meg a helyzetet. Javítottak a pontosságon is, most már jóval kisebb eséllyel fogunk véletlenül lapozni, vagy hosszú nyomásos gesztust bevinni hibásan. A szoftver már elérhető, de többnapos csúszások is előfordulhatnak az óra típusától és a hozzá kapcsolódó mobiltól függően.

Azóta történt

Előzmények

  • Új Android Wear beta érkezett

    Az Android Oreo funkciólistájával bővülhet a Google okosóra platformja, az ehhez kapcsolódó, publikus béta tesztelés megkezdődött.

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

Hirdetés