Megjelent a Sony Xperia Z3 Compact az FCC oldalán

A berlini IFA kiállításon számos újdonságot fognak bemutatni a gyártók, az illusztris társaságból pedig a Sony sem fog kimaradni. A japánoktól mobiltelefonos témakörben két termékre is lehet számítani, az egyik az Xperia Z3, a másik pedig ennek egy kisebb variánsa, a Z3 Compact lehet. Utóbbinak bemutatkozását vetítheti előre az FCC, vagyis az Egyesült Államok Hírközlési Hatóságának honlapja, hiszen most a jóváhagyásukat is megkapta a készülék.

Megjelent a Sony Xperia Z3 Compact az FCC oldalán

A Z3 Compactról korábban már képek is napvilágot láttak, az pedig mindenképpen borítékolható, hogy az elődjéhez hasonlóan nagyon erős hardveres felhozatal jellemzi majd. A burkolat alatt a pletykák szerint a Snapdragon 801 lapkakészlet kaphat helyet, melyben a munka oroszlánrészét a 2,45 GHz-re skálázott négymagos processzor végezheti, 3 GB RAM-mal megspékelve. A kamera továbbra is 20,7 megapixeles lehet, a kijelző terén pedig egy 4,6 hüvelykes Full HD panelre számítanak a szakértők. A hivatalos bemutató elméletileg szeptember 3-án lesz, melyre a Sony külön eseményt szervez Berlinben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés