Megjelenési dátumokat kaptunk a GPU Turbóhoz

Hirdetés

A Honor a gamer-palettával együtt mutatta be legújabb technológiáját, a HiSilicon lapkák grafikus teljesítményét növelő, összességében állítólag mégis fogyasztáscsökkentő algoritmust, ami szoftverfrissítéssel fog érkezni rengeteg Huawei és Honor eszközre. Eddig csak tippelgetni lehetett a tervben lévő mobilokról és dátumokról, most azonban egy komplett frissítési tervet kaptunk, ráadásul elég biztatót.


[+]

A Huawei márka esetén a P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro és Mate RS mobilok kezdenek augusztusban, nem sokkal később, szeptemberben pedig a P20 Lite, P Smart, Mate 10 Lite és Y9 (2018) is megkapja az új szoftvert. Novemberben követi őket a Mate 9 és Mate 9 Pro, valamint a P10 és a P10 Plus. Honor termékek kapcsán a Honor 10 kapja meg először a frissítést, augusztusban, majd a szeptemberi hullámban a Honor 9 Lite, a Honor View 10 és a Honor 7X frissül. A Honor 8 Pro és a Honor 9 eszközök tulajdonosai novemberre várhatják a GPU Turbót.

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés