Megérkezett az Oreo a OnePlus 3/3T-re

Hirdetés

A OnePlus nem feledkezett meg két tavalyi csúcsmodelljéről, sőt: annyi szoftveres erőforrást biztosított a 3-nak és a 3T-nek, hogy még azelőtt elkészült rájuk az Android 8.0-s frissítés OxygenOS 5.0-val, hogy az 5T piacra került volna (a bemutató múlt héten volt, a forgalmazás napokon belül indul). Ez egyébként furcsának tűnhet, hiszen a OnePlus 5 eleve újabb a két tavalyi phabletnél, az 5 és az 5T mégis 2018 elején vált Android 8.0-ra. Elképzelhető viszont, hogy egyszerűen túl szűk volt az időablak, hogy az 5T mindjárt hibátlan, 8.0-s Androidot kapjon, a frissítésből pedig a OnePlus 5 tulajdonosok is nyilván szívesen részesültek volna. A OnePlus mostanság egyébként párosával, egyszerre két készülékre teszi elérhetővé frissítéseit, úgyhogy előbb a 3/3T kapja meg, aztán jöhet az 5/5T, végül úgyis mindenki sorra kerül.

Pusztán elölről nézve nem sok minden változott, a OnePlus 5 alul alig különbözik erről az oldalról a 3T-től
A bal oldali OnePlus 5 az újabb, de a jobb oldali futtat immáron frissebb Androidot [+]

Már csak azért sem kell bánkódni, mert felfogható az itt részletezett, és OTA-n VPN-nel azonnal beszerezhető update egyfajta OxygenOS 5.0 tesztnek, hogy aztán a 2017-es modellekre kiforrottabb csomag érkezzen. A változások között a kép a képben mód, az automatikus űrlapkitöltés, az egy alkalmazásba két fiókkal való bejelentkezés, az intelligens szövegkijelölés, az átszabott gyorsbeállítások fül és a főoldali értesítési pöttyök tartoznak. A biztonsági csomag egyelőre szeptemberi.

Azóta történt

Előzmények

  • Itt az oreós béta a OnePlus 3/3T-re

    Az ígéreteknek megfelelően készül a 8.0-s Android a tavalyi OnePlus csúcskészülékekre, aminek a bétás változatát a közösségi máris kipróbálhatja.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés