Megérkezett a Moto G6, G6 Play és G6 Plus

Hirdetés

A Motorola G6 széria három készüléket jelent, a legerősebb és egyben legnagyobb modell a G6 Plus, alapmodellnek a G6 tekinthető, míg a G6 Play inkább a kategória belépő szintjén helyezkedik el, cserébe korrekt akkumulátort kapott. Viszont mindhárom készülék divatos 18:9-es képaránnyal, ujjlenyomat-olvasóval és fröccsenésálló vízleperető bevonattal rendelkezik, noha ez IP védettséget még nem jelent.

Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus [+]

A Motorola Moto G6 Plus a legerősebb szerkezet Snapdragon 630-as szettel és 4 vagy 6 GB operatív memóriával akár 128 GB bővíthető belső tárhely mellett. A Gorilla Glass 3 üvegházba, ami a 3200 mAh-s telep ellenére vékonyabb (8 mm), mint a 8,2 milliméteres Moto G6, egy 5,9 hüvelykes FHD+ felbontású IPS panel került, ami alatt elfért a fizikai Home gomb, benne a biometrikus szenzorral.

Motorola Moto G6
Motorola Moto G6 [+]

Kamerák terén is a G6 Plus a legerősebb, a hátlapon egy 12 és egy 5 megapixeles, 1,4µm pixelméretű szenzor dolgozik Dual Pixel autofókusz technológiával. A G6 Plus képes 4K felvételt rögzíteni, szelfiket pedig 8 megapixeles felbontásban gyárthatunk akár LED segédfény segítségével. A másik két modellhez hasonlóan a G6 Plus is előlapi hangszórót kapott, viszont kizárólag a sima G6 rendelkezik Dolby Audio hangzással.

Motorola Moto G6 Play
Motorola Moto G6 Play [+]

A Moto G6 valamivel kisebb, 5,7 hüvelykes FHD+ panellel, Snapdragon 450-es lapkakészlettel többféle kiszerelésben lesz elérhető 3/32 GB vagy 4/64 GB memóriával. A 3000 mAh-s telepet szintén Type-C USB porton keresztül lehet tölteni a mellékelt 15 wattos TurboPower töltővel. Mellesleg ezt a G6 Play és Plus is tudja. A kamerák technikailag megegyeznek, kivéve, hogy a Moto G6 12+5 megapixeles rendszere mezei autofókusszal dolgozik és maximum 1080p 60 fps minőségű mozgóképet rögzít. Az előlapi modul ugyanaz.

A Moto G6 Plus ezüstben, sötétkékben és feketében is elérhető.
A Moto G6 Plus ezüstben, sötétkékben és feketében is elérhető. [+]

A Moto G6 Play erőssége a 4000 mAh-s akkumulátor, ami a gyártó szerint akár 36 órát is bír egy feltöltéssel. A Type-C kábel és Turbo Charge gyorstöltő itt is jár, a lapkakészlet viszont szerényebb. A Snapdragon 430 mellé 3 GB operatív memória és 32 GB bővíthető belső tárhely tartozik, amelynek mindössze egy 5,7 hüvelykes HD+ felbontású IPS panellel kell megbirkóznia. kamerából egy darab 13 megapixeles egység jutott a hátlapra, az előlapi szenzor viszont itt is 8 megapixeles. A vízlepergető bevonat itt is adott, kivéve az Egyesült Államokban, mert ott valamiért nem.

Megjelenésre megtévesztően egyformák, azért akadnak lényeges különbségek a specifikációban. Ez például az alapmodell Moto G6.
Megjelenésre megtévesztően egyformák, azért akadnak lényeges különbségek a specifikációban. Ez például az alapmodell Moto G6. [+]

A Moto G6 széria május első hetében lesz megvásárolható, Mexikóban viszont a jövő héttől, Brazíliában meg már lehet is a kasszához fáradni a Moto G6 Plus esetében 93 ezer forinttal, ha a Moto G6-ra vágyunk, 77 ezer pénzzel, a Moto G6 Playért pedig 60 ezer forintot kell felajánlani cserealapként.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés