Megérkezett az S6 edge Iron Man Limited Edition

Hirdetés

Nem fogy a Samsung várakozásainak megfelelően a Galaxy S6 és S6 edge (bár a tízmilliós eladási számra nem lehet panasz) éppen ezért, vagy ennek ellenére folyamatosan érkeznek a színvariánsok a készülékből, hogy megpróbálják az érdeklődést növelni. A Marvel képregényei igen népszerűek, és Iron Man, vagyis Vasember talán a legismertebb a szuperhősei közül, éppen ezért a Samsung marketingcsapata már az év elején úgy döntött, hogy a két oldalán lekerekített S6 edge a zöld, fekete, arany és fehér színek mellé vörös-arany színkombinációjú változatot is készít, limitált kiadás keretében.

A most bejelentett készüléket egyébként a rajongók már hetekkel ezelőtt megálmodták, és mindössze annyi a különbség, hogy a hivatalos S6 edge Iron Man Limitied Edition hátlapjára egy Vasember festés is került. A dobozban egy vezetékmentes töltő is fellelhető Tony Stark szívének stílusában, illetve egy átlátszó műanyag hátlapi védőelem.


[+]

A készülék bekapcsolása után is a Bosszúállók a fő motívum, igaz, a The Avengers témát tesztünk során már mi is felfedeztük, azaz ez nem számít újdonságnak, ahogy természetesen a QHD-s, fém-üveg mobil egyik hardveres komponense sem, hiszen azok nem változtak. A különleges kiadás első körben Ázsiában lesz megvásárolható, ettől a hónaptól kezdve.


[+]

Időközben az új, S6 szériához szánt Gear VR Innovator Edition is elstartolt. Jómagunk a Galaxy Note 4 kapcsán ismerkedtünk meg a Samsung és az Oculus közös fejlesztésével, és érdekesnek találtuk a telefonképernyővel működtethető virtuális valóság szemüveget, igaz, a technológia és a hozzá tartozó tartalmak még gyerekcipőben járnak.

Előzmények

Hirdetés