Megérkezett a Galaxy A10 is

Hirdetés

A Samsung Galaxy A30 és A50 is megvolt már az MWC-n, viszont ezekkel a készülékekkel együtt emlegettek még korábban egy Galaxy A10-et, amit csak kicsit később mutatott meg a nagyközönségnek a dél-koreai gyártó. A készülékbe Exynos 7884-es (2 x Cortex-A53 + 6 x Cortex-A73) rendszerchip, 2 GB RAM és 32 GB-os, egyébként bővíthető belső tároló került, és számos egyéb szempontból is a minimálprogramot képviseli.

A legolcsóbb, gyári One UI-os készülék érkezett meg az A10 személyében
A legolcsóbb, gyári One UI-os készülék érkezett meg az A10 személyében [+]

6,2 hüvelykes HD+ felbontású, normál IPS kijelző jutott bele AMOLED helyett, a hátlapon pedig egy szimpla, 13 megapixeles, f/1,9-es aprócska kamera lát el feladatot egy apró ledes villanóval kiegészítve. Előre, a V-alakú noccsba 5 megapixeles érzékelő jutott. A beépített akkumulátor 3400 mAh kapacitású, szoftveres téren pedig friss Android 9 Pie jut One UI kezelőfelülettel.


[+]

Elsőként Indiában válik elérhetővé a mobil, várhatóan március közepétől már meg is lehet venni fekete, kék és piros hátlappal. Rúpiás ára körülbelül 35 000 forintnak megfelelő, tehát nagyjából a fele annak az összegnek, amennyibe a következő szintet jelentő Galaxy A30 kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés