Megdöbbentően olcsó lett az uleFone S10 Pro

Hirdetés

Az uleFone mutatós, minden divatos komponenssel felszerelt, de kedvező árú mobilt mutatott be a múlt héten, csak éppen az összeget nem közölték, amiért cserébe szert tehetünk a szenzorszigetes, dupla kamerás, arcazonosításra is képes, akár színátmenetes modellre.


[+]

Számítottunk rá, hogy az S10 Pro nem lesz drága, ezt a MediaTek MT6739WA és a 2 GB RAM is előrevetítette, az előrendelői ár viszont a 100 dollárt sem éri el, így az uleFone S10 Pro mindössze 69,99 dollárért bezsákolható. Ez nincs 20 ezer forint. Konkrétan 19 ezer és az apró.


További képek a galériában!

Ezért az összegért pedig nem tűnik rossz ajánlatnak az 5,7 hüvelykes, 19:9 képarányú, HD+ felbontású panel, a dupla hátlapi kamera egy 13 és egy 5 megapixeles, f/2 rekeszértékű kamerával és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. A dual SIM támogatással, jack csatlakozóval, bővíthető belső tárhellyel, Android 8.1-gyel és B20-as hálózati kompatibilitással ez tulajdonképpen egy egészen komplett kis csomag, kifejezetten trendi, színátmenetes köntösben. A készülékről bővebben itt, előrendeléshez pedig erre tessék.

Előzmények

Hirdetés