Még mindig nem teljes az új Galaxy A-família

Hirdetés

Lehet, hogy a Samsung új fejezetet nyitott a csúcskategóriában a Galaxy S10 telefonokkal, nem mindenki tud vagy akar azonban 200 ezer forint fölött költeni, és a Galaxy A-széria több emlékezetes darabbal előállt már a vékonyabb pénztárcának, igaz, a legutóbbi, az A9 nem pozitív előjellel maradt meg emlékeinkben. Az MWC-n demózott Galaxy A30 és A50 kapásból izgalmasabbnak tűnik, az utóbbiról pedig tudjuk, hogy áprilistól nálunk is elérhető lesz.

A Samsung Galaxy A30
A Samsung Galaxy A30 [+]

Csendben elstartolt az A10 is, és aki azt gondolná, hogy ezzel a Samsung minden bemutatott, a pletykák szerint téved. A Galaxy A40-nek a neve is jelzi, hogy a két MWC-s középkategóriás közé ékelné magát 250 eurósra tippelt árával (79 ezer forint), és a MySmartPrice azt is hallotta, hogy 6,4"-es, 1080 x 2340 pixeles panelt kap majd Infinity-U bevágással, nyolcmagos Exynos 7904 SoC-vel, 4 GB RAM-mal, 64 GB-os tárolóval, microSD bővítési lehetőséggel megtámogatva.

A Samsung Galaxy A50
A Samsung Galaxy A50 [+]

Nem hiányozhat a OneUI felület Android 9 alapokon, és aligha kell majd a jack kimenetről lemondani. A széria csúcsát a Galaxy A90 jelentheti, és itt már kevésbé tűnik földhöz ragadtnak a kéminformáció, bár ettől még lehet helytálló.

Már csak azért is, mert számos kiszivárogtatott anyagából az OnLeaks párszor hiteles információt szellőztetett meg, és most ez a csatorna azt állítja: az A90 szétcsúsztatható és elforduló kamerarendszerrel érkezhet, mintha csak az Oppo Find X-et és az N1-et párosítanák. Ezzel a megoldással a remek hátlapi kamera szolgálhat szelfi egységként is, és akkor talán a szenzorcsepp vagy a kamerakivágás is lemarad a panelről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés