Még Android P-t is kapnak a jelenlegi Nokiák

Hirdetés

A Fülöp-szigeteken most mutatták be hivatalosan az augusztusi Nokia 8-at, de mellette olyan információk is elhangzottak, amikről korábban csak pletykák szintjén lehetett hallani. Az első például az Android P-frissítés, ami persze még nem a nagyon közeli jövő témája, de mindenképpen érdekes, hogy máris beszélnek róla: állítólag minden jelenlegi Nokia meg fogja kapni. Ez tehát azt jelenti, hogy a Nougattal debütált mobilok minimum két új főverziót kapnak, ami kimondottan jónak mondható, főleg a Nokia 3 és a Nokia 5 ligájában.

A HMD már az Android P-ről is beszél
A HMD már az Android P-ről is beszél [+]

A HMD műszaki vezérigazgatója azt is elmondta, hogy a cég hivatalosan is lehetővé fogja tenni a bootloader kinyitását a mobilokon, ami a mindig friss és a lehető legbiztonságosabb Lineage OS telepítését is lehetővé fogja tenni a felhasználóknak. Ezekre azonban még várni kell, az viszont remélhető, hogy az Oreo-frissítések még év vége előtt lefutnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Android 8.0-val tesztelték a Nokia 8-at

    Legalábbis a Geekbenchnél futott egy kört a Nokia várható csúcsmodellje a szokásos Unknown Heart kódnév alatt.

Hirdetés