Máris frissíti a Redmi Note 3-at a Xiaomi?

Hirdetés

A MajorDroid arról számolt be a minap, hogy a pár hete elstartolt Xiaomi Redmi Note 3 máris vérfrissítést kaphat, méghozzá egy qualcommos variáns formájában: a "Top Version" névvel illetett változat a nyolc Cortex-A53 magos Helio X10-et a két Cortex-A72-es és négy Cortex-A53 magot egyesítő Snapdragon 650-re cserélheti. A Snapdragon 652 egyébként a Galaxy A9-cel már megmutatta az erejét, és a valamivel gyengébb 650 is bőven elegendő lehet a középkategóriában, előrelépést jelentve az egyébként szinten jól muzsikáló Helio X10-hez képest.

Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 3
Snapdragonos variánst kaphat a Redmi Note 3 [+]

Az egyelőre nem világos a MajorDroid beszámolója alapján, hogy a Snadragonos variáns bemutatkozott-e már, vagy csak tervbe van véve az érkezése, mindenesetre a fenti publikáció 1300 jüan körüli végösszegre számít, ami nagyjából 58 ezer forintnak felel meg. A kiszereléstől függően 2 vagy 3 gigabájt RAM és a 4000 milliamperórás akkumulátor maradhat, akárcsak a mutatós fémburkolat és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó.

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 650 és 652 lett a 618 és 620-ból

    A cél az átnevezéssel az, hogy a felső-középkategóriás Qualcomm SoC-ket könnyebben meg lehessen különböztetni a Snapdragon 615-ös és 617-es, előző generációs vonaltól.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 3

    Azt kaptuk, amit vártunk: ujjlenyomat-olvasó, fémház, Full HD kijelző, MediaTek Helio X10 és nagyon barátságos árcímke. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor viszont kicsit meglepő.

  • Holnap érkezik a Xiaomi Redmi Note 3

    Redmi Note 2 Pro helyett a fenti névvel hull le a lepel a legújabb középkategóriás Xiaomi phabletről, amely hivatalos renderképen is megmutatta fémházát és biometrikus szenzorát.

Hirdetés