Március 5-én fut be az Oppo F11 Pro

Hirdetés

Bár külön útról kommunikálnak, azért jó pár átcímkézett Huawei és Honor telefon után mindenki tudja, hogy közös elképzelések szerint halad a két márka útja a mobilpiacon. A kínai BBK Electronics alá tartozó Oppo, Vivo és OnePlus márkák között már sokkal lazább a kapcsolat, mégis jó pár közös tulajdonság vagy épp dizájnvonás érhető tette készülékeiken.

Az Oppo F11 Pro zéró noccsal vagy kameralukkal, kiemelkedő szelfimodullal és az üveg hátlapon azzal egybeépített kamerarendszerrel érkezik március 5-én Indiába, és ha a fenti forma valahonnan ismerős, akkor a Kedves Olvasó eséllyel elolvasta tegnapi Vivo V15 Pro hírünket. Annyi csak a különbség, hogy ott nem középen, hanem a hátlap felől nézve balra lett tájolva az elő- és hátlapi kamerarendszer közös modulja, és kettő helyett három lencse van.

Végül a V15 Pro képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót kínál, míg az F11 Pro hátlapi, régi vágásút. A nem hivatalos képek mellett maga az Oppo is elárul titkokat, így például a remeknek ígérkező portrémódot este, avagy a 48 megapixeles kamerát hátul. A teljes tudáslista viszont csak március 5-én derül ki Mumbaiban, persze addig a gyártónak és 10x-es hibrid zoomrendszerének jelenése van Barcolonában.

Előzmények

Hirdetés