Március 10-én jöhet az LG G6

  • (f)
  • (p)
Írta: AliceWake | 2017-01-10 16:35 | Forrás: PhoneArena

Azt már eddigi is tudtuk, hogy az LG idei csúcsmodellje „nagyon hamarosan” érkezik, most viszont egy lehetséges dátum is előkerült.

Az LG korábban megerősítette, hogy idei csúcsmodellje jelen lesz a hivatalosan február 27-én nyitó, barcelonai Mobile World Congressen, a bejelentés ugyanakkor, ahogy az lenni szokott, már 26-án megtörténhet az expót megelőző napon tartott rendezvényen. A tényleges piacra kerülést a legújabb értesülések alapján március 10-ére várhatjuk, ami mindössze két héttel követi a bemutatást, így az LG G6 három egész héttel előbb kerülhet a felhasználókhoz, mint a tavalyi csúcsgép.

A legtöbb információt az új készülékkel kapcsolatban Skott Ahn, a cég technikai vezetője, a The Wall Street Journalnek adott interjúban nemrég megerősítette, így egyrészt tényleg G6-nak fogják hívni a G5 utódját, valamint a formaterv és kialakítás tekintetében biztosan szakítanak az igen megosztó fogadtatásban részesült moduláris megoldással. Ennek alapján az sem kizárt, hogy valóban vízálló minősítést kaphat az eszköz, ami az akkumulátor cserélhetőségének elvesztéséért kárpótolhatja némileg azokat, akinek ez prioritás volt. Az LG G6 jó startot vehet, mivel a konkurencia, nevesint a Samsung elméletileg elhalasztotta az S8 premierjét, amivel az LG majd egy hónapnyi előnyre tehet szert a piacon.