Már nem Kína-exkluzív a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Hirdetés

A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition a Mi 8 széria legdrágább és legegyedibb modellje, főleg az áttetsző hátlapi üvegnek köszönhetően. Egyébként azonos dimenziók mellett nehezebb, mint a sima Mi 8, ami a kisebb akkumulátor fényében elég érdekes. A két grammos tömegnövekedést se nagyon sikerült megmagyarázni, az anyaghasználat is megegyező, ráadásul az infra alapú 3D arcazonosítás is kimaradt valamiért. A kevésbé professzionális arcazonosítás mellett azért a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó maradt.


[+]

A hardver sem tér el, viszont a Mi 8 Explorert kizárólag 8 GB operatív memóriával és 128 GB nem bővíthető belső tárhellyel lehet választani. Eddig csak Kínában. A szingapúri hatóságok azonban listáztak egy eszközt M1807E8A modellszámon, ami valószínűleg a Mi 8 Explorer nemzetközi forgalomba szánt variánsa. A regiszter szerint az áttetsző hátlapos csúcsmodell Mi 8 Pro néven lépheti át Kína határait. A források mellesleg a korlátozottabb funkciónak megfelelően kisebb szenzorszigetről beszélnek a TENAA fényképei alapján, de a szintén M1807E8A jelzetű eszközről készült hatósági képek alapján szerintünk pont nem látszik, hogy mekkora is az a notch.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyobb Mi 8 SE modell is várható

    Halomra jönnek az információk egy Mi 8 Youth nevű készülékről, ami valószínűleg Google-félrefordítás, de megnevezéstől függetlenül úgy tűnik, egy Mi 8 SE variánsról van szó.

  • Hamar elkelt egymillió darab a Xiaomi Mi 8-ból

    Egy hónap sem kellett a fenti küszöb átlépéséhez, népszerű a gyártó felső-közép és csúcskategóriás triója.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés