Már készül a Mi Mix II

A közel keretmentes különlegesség folytatását maga a vezérigazgató jelentette be.

Hirdetés

Mint minden a trendektől radikálisan eltérő termék, a Xiaomi Mi Mix is nagy figyelmet kapott és nem kevés vitát szült attól függően, hogy ki melyik aspektusát tartotta erénynek, és mennyire volt érzékeny a kevésbé előnyös tulajdonságaira. Egy biztos: idén az előlapi felesleg leradírozása és kijelző megnyújtása lehet a trendi, és bár korábban a Sharp is próbálkozott ilyesmivel, a legtöbben a Xiaomihoz fogják kötni a divat megteremtését – amit maga a Xiaomi is meg kíván lovagolni.


Az első Mi Mixet mi is kipróbáltuk, és már tervezőasztalon van a második [+]

Lei Jun egy weibós bejegyzésben jelentette be, hogy ismét összeülnek az első Mi Mix megtervezéséért felelős francia dizájnerrel, Philippe Strarckkal a Mi Mix II megalkotására. A Xiaomi az AndroidCentral információi szerint még nagyobb, 93%-os előlapi képernyőarányra törekszik az alsó káva eltüntetésével, bár igazából az első Mix 91,3%-a is némi ferdítés volt, a termékfotóknál a valóságban ugyanis vastagabbak voltak a keretek.

Az 2001: Űrodüsszeiának állíthat emléket a gomb nélküli Mi Mix II
Az 2001: Űrodüsszeiának állíthat emléket a gomb nélküli Mi Mix II (eredeti képforrás: Monolite.es) [+]

Az is lehet, hogy a Mi Mix II mindenféle nyomógombtól megszabadul, a 2001: Űrodüsszeia és a Nagy Fekete Hasáb rajongóinak legnagyobb örömére. Mivel azonban a Mi Mix II a tervezési fázisnak is csak a korai szakaszában van, jó időbe telhet, mire az első kézzelfogható információk befutnak a véglegesnek szánt termékről. Persze volt, aki már előre ment, és a Snapdragon 835-ös SoC beleképzelte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés