Május 7-én debütál a Vivo Xshot

Hirdetés

A feltörekvő ázsiai gyártók már tavaly bebizonyították, hogy külső és belső terén is tudnak igazán vonzó csúcsmobilokat alkotni, mely tendencia az idei évben is folytatódni látszik. A világ első QHD kijelzővel szerelt telefonjait kisebb kínai gyártók mutatták be, melyet követően a Vivo most a képalkotás terén is egy igazi prémium megoldás bevezetésére készül. Az „Xshot” néven említett készülék beharangozó képei és megszellőztetett tesztfotói kiemelkedő képminőséget vetítenek előre, ám a jövevény más téren is igazi csúcsmodellnek ígérkezik.

Az egyre kiélezettebb versenyt jól jelzi, hogy a Vivo új üdvöskéje a Huawei Ascend P7 párizsi bejelentésével azonos napon, május 7-én kerül leleplezésre, mellyel a Vivo egyértelműen a nagyobb konkurensétől szeretne valamennyi figyelmet elragadni. Erre persze minden lehetősége meg is van, hiszen a Snapdragon 801 processzor, 3 GB RAM és 32 GB belső memória már önmagában igen csábítónak tűnik, mely mellett az f/1,8 fényerejű optikával ellátott 24 megapixeles kamera és a Full HD megjelenítő már csak hab a tortán. Egyelőre nem tudni, hogy a xenon villanó szintén az alapcsomag része lesz-e, hiszen néhány forrás szerint a két színű LED villanó jelenléte sokkal valószínűbbnek tűnik..

Azóta történt

Előzmények

  • Vivo Xshot – 24 megapixeles kamerával

    Rendkívül nagy fényerejű stabilizált optikával felvértezett 4K kamera köré épülő csúcsmobillal készül a Vivo.

  • Ascend P7 a Tenaa oldalán

    A kínai hírközlési felügyelet jóvoltából minden oldaláról megcsodálható a Hauwei jövő hónapban bejelentésre kerülő karcsú mobilja

Hirdetés