Hirdetés

Magyarországon is elindult a Bada Premium Store

A mai napon, azaz 2011. április 28-án végre Magyarországon is megnyílt a SamsungApps Bada Premium Store, azaz a bada alkalmazásbolt fizetős változata. Ennek köszönhetően immáron 36 országban érhető el a 100 milliónál is letöltéssel büszkélkedő bolt fizetős részlege is, melyben mostmár összesen 5500-nál is több alkalmazást érhetnek el a hazai bada tulajdonosok.

A bolt kínálatát a felhasználók három helyről is elérhetik: közvetlenül a telefonjukról, a Samsung Kies-ből és a www.samsungapps.com weboldalról is lehetőségük nyílik vásárolni. Fizetni kizárólag internetes vásárlásra alkalmazás bankkártyával lehet, de a felhasználóbarát kezelőfelület arra is lehetőséget biztosít, hogy egy kívánságlistát rakjunk össze magunknak, mely abban az esetben jöhet jól, ha kártyánkon épp nincs pénz vagy a vásárlást később szeretnénk megejteni. A bolt egyébként gyúr a közösségi szolgáltatásokra is, hiszen a Twitter és Facebook integrációnak köszönhetően a felhasználók rögtön megoszthatják és kommentelhetik is a frissen beszerzett alkalmazásukat, továbbá egy egytől ötig terjedő skálán értékelhetik is azt - az értékelések átlagát az alkalmazás ára mellett mindenki láthatja a boltban.

Az eladók oldala is jól átlátható, segíti azt, hogy a sikeres alkalmazások fejlesztőinek további alkalmazásait is könnyen megtalálhassuk, az pedig külön öröm, hogy a képek mellett gameplay videók feltöltésére is van lehetőségük a fejlesztőknek.

Bocha