Magyar vezérigazgató a Vodafone élén

Mint ismeretes, a jelenlegi vezérigazgató Vitai Attila távozása után került a hazai Vodafone élére, de már akkor tudni lehetett, hog ez csak ideiglenes helyzet. A korábban a görög Vodafone-nál dolgozó szakembert most újra magyar igazgató követi a poszton.
 
Beck György - aki 2002 óta töltötte be a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatói tisztségét – Babis Mazarakis-t váltja fel a poszton, aki június óta volt a Vodafone Magyarország megbízott vezérigazgatója.

Beck György IT pályafutása hosszú múltra tekint vissza. 1994 és 1998 között a Digital Magyarország, 1998-2002 között a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatója, majd 2000-2002 között a Compaq Közép- és Kelet-Európa vezérigazgatója volt, 2002-től pedig a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatója lett. 2001-ben megkapta “Az év menedzsere, 2000” díjat, majd 2002-ben a “Leginspirálóbb vezető” díjat érdemelte ki.

“Szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni Babis Mazarakisnak, a Vodafone Magyarország ideiglenes vezérigazgatójának az utóbbi fél évben végzett elkötelezett munkáját. Babis visszatér a Vodafone Görögországhoz, és ott folytatja pályafutását, mint Operatív Vezérigazgató. Magyarországi megbízatása alatt nagyszerű vezetői képességekről tett bizonyosságot, egy új üzleti stratégiai irány lefektetésével, értékesítés-központú összehangolt  programok ösztönzésével és költség-racionalizálási programok elindításával. Számos egyéni előfizetők részére ajánlott termék és szolgáltatás magyarországi bevezetése fűződik a nevéhez, többek között a Vodafone Otthon és a családi csomagok. Saját nevemben is szeretném megköszönni figyelemre méltó tevékenységét, melyet a Vodafone Magyarország igazgatása alatt nyújtott. – mondta Paul Donovan, a Vodafone Csoport Regionális Igazgatója.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés