Lényeges frissítést kap a HTC U11

Hirdetés

A HTC idei csúcsmodellje igazán értékelhetőre sikerült, noha az Edge Sense nyomásérzékeny oldalélekhez köthető funkciók valahogy nem mutatkoztak nélkülözhetetlennek, mégis érdekes, jobbára egyedi, és alapvetően szerethető képességet jelent az idei mezőnyben. Összességében egy igen potens ajánlatot sikerült összeszerkeszteni, amit elvileg további frissítésekkel fog aktualizálni a gyártó.


[+]

Eddig arról tudtunk, legalábbis is az FCC információi alapján, hogy a HTC feltett szándéka a 4.2-es verziószámú Bluetootht 5.0-ra fejleszteni. Ez ugye szoftveresen megoldható, a Snapdragon 835-ös lapkakészlet tökéletesen alkalmas a műveletre, most viszont maga a HTC közölte a frissítés tényét, amely az alapvetően sem gyenge kameraképességeket tolja meg. A HTC U11 felhasználók tehát az elkövetkező hónapokban világszerte számíthatnak egy frissítésre, amely biztosan tartalmazza a 60 fps videofelvétel lehetőségét, bár valószínűleg csak FHD minőségben, valamint feltehetően a Bluetooth upgradet is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Bluetooth 5.0 jön a HTC U11-ekre

    Szoftverfrissítéssel aktiválják a jól ismert, rendkívül népszerű adatkommunikációs felület legfrissebb változatát.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

Hirdetés