Lencsevégen a Xiaomi Mi 5 üveg hátlapja?

Hirdetés

Február 24-én, Kínában jelenti be a Xiaomi a várva-várt Mi 5-öt, de egy szűk körnek még aznap a barcelonai MWC-n is megmutatja a mobilt a gyártó, ami remélhetőleg a hivatalos nyugat felé való nyitás első jele. Azt is hallani lehetett már, hogy négy kiszerelésben lesz kapható a Mi 5, és a legdrágább, prémium változatok fém helyett ívesre csiszolt üveg hátlapot kapnak 4/32 és 4/64 gigabájtos változatban a RAM és a belső tároló tekintetében.

Ilyen lehet a Mi 5 üveg hátlapja
Ilyen lehet a Mi 5 üveg hátlapja

A minap még olyan pletykák is befutottak, hogy lesz egy 5,7 hüvelykes változat (erre egy GFX Bench táblázat utalt, ám a teljesítményteszt csak a telefonba táplált adatokat olvassa be, és azok sokszor félrevezetőek), az üveg hátlapra most viszont konkrét bizonyíték érkezett, már ha hitelesnek tulajdonítjuk a weibós fotót. Jól látható a képen a átlós textúrázás az üveglap alatt, amely sajátosan törheti meg a Nap és a lámpák fényét.

Azóta történt

Előzmények

  • Kiszivárgott a Xiaomi Mi 5 doboza

    A február 24-én bemutatkozó és a barcelonai MWC-re is ellátogató új Xiaomi csúcskészülék körül nem sok titok maradt. Most ennél is kevesebb: lencsevégre kapták a csomagolását.

  • Négy kiszerelésben érkezhet a Xiaomi Mi 5

    Állítólag lesz fém és üveg hátlapos variáns is. A RAM és a belső tároló mérete is eltérhet.

  • Egy csokornyi Xiaomi Mi 5 hír befutott

    Állítólagos megjelenési dátum, egy webáruházban felbukkant termékoldal és túlóra a Foxconnál a mai Mi 5-höz kapcsolódó hírekben.

  • Már gyártják a Xiaomi Mi 5-öt

    A Xiaomi egyik társalapítója megerősítette, hogy várva-várt csúcskészülékük már a gyártósoron van és februárban bemutatkozik, méghozzá Qualcomm Snapdragon 820-szal.

Hirdetés