Lehullott a lepel a Desire 620-ról

A HTC annak idején a Desire 816-ot nevezte a középkategória zászlóshajójának, ám úgy tűnik, hogy a készülék csillaga kezd leáldozni, hiszen helyét a frissen bemutatott Desire 620 veheti át. A termékről egyébként már több pletyka keringett az interneten, a különféle régiókban pedig egy kicsit eltérő konstrukcióban árulja majd a tajvani vállalat.

HTC Desire 620 elölről

A fő specifikációkban persze nincs különbség, egy 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelző foglalja el az előlap legnagyobb részét, mely mellett a tekintet a sztereó előlapi hangszóróra szegeződhet még rá. A motorháztető alatt egy 64 bites Snapdragon 410 lapka található, az ARMv8 architektúrájú, négy darab 1,2 GHz-re skálázott maggal rendelkező processzort az Adreno 306 grafikus gyorsító segíti a feladatok ellátásában, RAM-ból viszont továbbra is csupán 1 GB került a gépbe.

HTC Desire 620 hátulról

Az előlapi kamera 5, a hátlapi fényképező pedig 8 megapixeles képek készítését teszi lehetővé. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel és Sense 6 felülettel érkező újdonságba egy 2100 mAh kapacitású akkumulátort szereltek. A hivatalos magyarországi árról és forgalomba kerülés időpontjáról még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

Hirdetés