Lefotózták a Xiaomi Mi A2 kijelzőjét

Hirdetés

A Xiaomi mindenre hagy időt, ha a Mi A2 bemutatásáról van szó, az alapok látszólag régóta kész vannak, hiszen a MIUI-s változatot már két hónapja piacra dobták, az Android One-verzióról azonban továbbra is egy véletlen listázás, illetve a lenti fotó a legtöbb információnk.


[+]

A beállításokon belül az About phone részt sikerült lencsevégre kapni, a 8.1-es, teljesen gyárias megjelenésű Androidon és a 2018 májusi Android biztonsági csomagon értelemszerűen nem lepődünk meg. A készülék egyébként várhatóan augusztustól lép piacra, hardveresen pedig a Mi 6X adottságait örökölheti 5,99 hüvelykes LCD kijelzővel, Snapdragon 660 rendszerchippel, nyolcmagos, 2,2 GHz-es processzorral, Adreno 512 grafikai egységgel és minimum 4 GB RAM-mal.

Azóta történt

  • Lite verziót kap a Mi A2?

    Egy lengyel webshop belistázott egy eddig ismeretlen készüléket, méghozzá a hamarosan várható Xiaomi Mi A2 light verzióját.

Előzmények

  • Svájcban már listázzák a Xiaomi Mi A2-t

    Az egyetlen változás a Xiaomi Mi 6X-hez képest a felhasználói felület, ami természetesen a legfrissebb alapokon nyugvó Android One.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

Hirdetés