Középkategóriás modellekkel bővít az LG

A kisebbik dél-koreai gyártó idén is elárasztja majd a piacot készülékeivek, melyek között csúcskategáriás és mérsékelt árú ajánlatok is lesznek. Ez utóbbi kategóriába tartozik a Hollandiában nemrég kiállított, hivatalosan be sem jelenetett öt új modell is, melyek között egy-két korábban kiszivárgott készülék végleges változata is látható volt. Az újdonságok közül az egyetlen érintőkijelzővel és teljes QWERTY gombsorral is felszerelt telefon a KS365 volt, mely elődjéhez hasonlóan 2,4 hüvelykes megjelenítőt, 2 megapxieles kamerát és sztereó FM rádiót kapott.

Az LG GT405 azok számára készült, akik multimédiás mobilra vágynak, de nem engedhetik meg maguknak a csúcskategória képviselőit. A viszonylag nyomott áron piacra kerülő jövevény 5 megapixeles kamerát, HSDPA átviteli képességet, 3 hüvelykes érintőkijelzőt és S-Class felületet kapott. A GT400 Viewty Smile tudását tekintve a GT405 pontos mása, ám jóval olcsóbb benyomást keltő külsőt kapott és ezzel együtt olcsóbban is lesz majd elérhető.

Az LG Pure a vékony fémes csúszkák kedvelőit célozza meg. A készülék a nem túl sikeres BL20 alapjaiból építkezik, de fémből készített burkolatot, 5 megapxieles kamerát és HSDPA átviteli képességet is kapott. A Jacquar 5 a paletta legolcsóbb tagja lesz, mely mindössze VGA kamerát, MP3 lejátszót és microSD bővítőhelyet tud felmutatni, de a rendkívül alacsony ár borítékolható. Az új mobilok piaci bevezetésének dátuma és várható ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés