Komoly az érdeklődés a Meizu M5s-re is

Hirdetés

Rengeteg előzetes és pletyka után szerdán mutatkozott be a Meizu M5 modellfrissítése, a hasonló alapokra épített, külső téren sem kimondottan új M5s. Az MT6753-alapú, 5,2 hüvelykes HD kijelzővel szerelt mobil ütőkártyája elsődlegesen az árazás lehet, hiszen 799, illetve 999 jüant kérnek a 3/16-os, illetve 3/32-es kiszerelésért. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 33 és 42 ezer forint közti összegért lehet mienk a középkategóriás mobil Kínában.

A regisztráció természetesen ezúttal sem egyenlő a vásárlással
A regisztráció természetesen ezúttal sem egyenlő a vásárlással [+]

Ennek megfelelően érdeklődnek is iránta, két nap alatt 4,25 millióan jelezték vásárlási szándékukat, és bár pénz még nem cserélt gazdát, a február 20-ai piaci kezdéskor az első készületek minden valószínűség szerint gyorsan el fognak fogyni, és az M5s is sikeres termék lehet a Meizu életében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu M5s

    Menetrendszerűen rántották le a leplet a Meizu M5s-ről. Már voltak fogalmaink arról, mire számítsunk, bár a specifikáció még mindig nem teljes.

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

  • Az m5s-sel indítja 2017-et a Meizu

    Január 27-én bemutatót tart a tavaly 22 millió okostelefont útnak indító Meizu. Már tipp is érkezett a főszereplő személyére: egy telefon lesz.

  • A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

    A kínai gyártó idei első készüléke nem hoz forradalmi újdonságot, viszont igazolhatja azt a kiszivárgott roadmapet, amin elég sok érdekesség van.

Hirdetés