Kiszivárgott a Moto X 2017 specifikációja?

A legutóbb nagyjából két éve frissített Moto X széria legújabb várható tagjáról eddig jobbára csak megkérdőjelezhető eredetű, de egybevágó képanyagok szivárogtak ki, most viszont a specifikáció egyes elemei is. Legalábbis a forrás szerint a prezentáció középpontjában a Moto X 2017 állt, amelyről speciel Evan Blass úgy tudja, Moto X4-nek fogják hívni.


[+]

A prezentáción bemutatott renderképek sem térnek el nagyon az eddigiektől, noha a kéttónusú LED segédfény elhelyezkedése más, minden egyéb viszont a helyén van, a hátlap viszont üvegnek tűnik. Legalábbis az íveken megcsillanó fény alapján, és az antennacsíkok hiányából következtetve, plusz a szöveg is erre utal. Az újdonság mégis a specifikáció, amiről annyit tudtunk meg az előadás alapján, hogy az IP68-as védelemmel ellátott, 5,5 hüvelykes készülék a Qualcomm új, felső-középkategóriás lapkájára épül.


[+]

A Snapdagon 660-as szetthez 4 GB rendszermemóriát és 64 GB belső tárhelyet mellékelnek, valamint elérhető lesz a Qualcomm Quick Charge gyorstöltési szabványa. Ez mondjuk amúgy sem árt, de a telep mérete kifejezetten indokolja a tempós megoldást, 3800 mAh-t ugyanis idő beletenni. A forrás jelezte a Reddit posztban, hogy hiányos a nyelvtudása, de lézeres autofókuszt és előlapi ujjlenyomat-olvasót azért kivett a szövegből.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés