Kiszivárgott a „Lumia 650” európai ára is

A soron következő Microsoft mobilkészülék az elmúlt hetek pletykái és kéminformáció szerint a Lumia 650-es lesz, amely várhatóan Snapdragon 210-es SoC-t, 5 hüvelykes HD kijelzőt, 8 megapixeles kamerát, 1 gigabájt RAM-ot és 8 gigabájtos belső tárolót kap, ennyit eddig is lehetett hallani.

Előreláthatólag februárban mutatkozik be a Lumia 650
[+]

A minap aztán a hozzávetőleges árról is érkezett kéminformáció (222 dollár, azaz 64 ezer forint), a NokiaPowerUser most pedig konkrétan a németországi, szolgáltató árcímkéről közölt egy szerintük jó eséllyel hiteles információt. Az O2 állítólag 219 eurórért, azaz mintegy 69 ezer forintért árulja majd a Lumia 650-et, ami itthon 70 ezer forint fölötti árat jelenthet, ha az artisjust és a magasabb ÁFÁ-t hozzászámoljuk. Azért remélhetőleg a fenti specifikáció tükrében nem kell majd ennyit kifizetni egy középkategóriás, Windows 10-es Lumiáért.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Lumia 550 - szellőztetés, friss levegő

    A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.

Hirdetés