Kidugta uszonyát a Black Shark 2

Hirdetés

2018 sok mindennek az éve mobilos szempontból: a szenzorszigeté, a 3-4-5 kameráé és a gamer telefonoké. Ez utóbbiak komolyabb hőelvezetéssel és akkumulátorral, adott esetében kiegészítőkkel biztosítanak hosszú, zavartalan szórakozást. A Xiaomi tavasszal lépett porondra a Black Sharkkal, amit fekete cápának lehet lefordítani, és állítólag elég népszerűnek bizonyult.

Az interneten szörfözve az elmúlt napokban felbukkant egy újabb ragadozó uszonya, most konkrétan a fenti videó személyében, és nem csak a kínai partokat fenyegetheti. Élesítették ugyanis a Black Shark brand angol nyelvű, nemzetközi honlapját, amely konkrétan cápákról és nem egy darab vízi ragadozóról beszél, ami újabb jel lehet a generációfrissítésre, esetleg egy más árkategóriájú darab érkezésére.


[+]

Ha még idén befut, és csúcskategóriás hardver mellett marad, sanszos a Snapdragon 845 SoC visszatérése jókora RAM és tárolómodul kíséretében, méretes teleppel. Ott van persze a Xiaomi egy másik friss brandje, a Pocophone, és az F1 sem szerénykedik lóerőben vagy milliamperórában.

Azóta történt

  • Valódi felvételeken a Black Shark 2

    A készülék tokban van, kijelzővédő fóliával, de így is mutat néhány érdekes éltérést az elődmodellhez képest.

  • Mégis lesz Black Shark 2

    A Xiaomi gamer termékvonala valószínűleg a kettes sorszámmal folytatódik, hacsak nem választanak ismét fantázianevet.

  • Kiélezett fogakkal támad a Black Shark 2

    A Xiaomi alá tartozó, második generációs gamer telefon nyomásérzékelős kijelzőt vet be a játékokhoz, elérhető 12/256 GB-os kivitelben és nem hiányozhat a Snapdragon 855 sem.

Előzmények

Hirdetés