Két új telefon a Philipstől

Hirdetés

A Philips is próbál lépést tartani a mobilfónia fejlődésével, ennek bizonyítéka a napokban bemutatott két készülék közül a komolyabb, amely a Xenium 9@9e nevet viseli.


Elegáns külső

 

Az összecsukható modellről már írtunk korábban, ám mostanra véglegesek a paraméterek. A telefon igen elegáns külsőt kapott, amelynek közepén egy OLED kijelző trónol. A belső ablak kicsit csalódást keltő, hiszen csak 128x160 pixel felbontású. De lássuk, hátha szolgáltatásaiban is fel tudott nőni a gyártó a kor elvárásaihoz: 20 megás belső memória, 1000 férőhelyes névjegyzék, e-mail kliens, JAVA támogatás és 1,3 megapixeles kamera jellemzik az újdonságot. Nincs EDGE (csak GPRS), nincs Bluetooth.


Egyszerű alaptelefon

 

A másik újdonság a modellpaletta ellenkező végén foglal helyet. A Philips 160 a totális low-end készülék, 101x80 pixeles, egyszínű kijelzője mögött a Sagem MyX-1-2-höz hasonlóan egy színes háttérkép imitálja a korszerűséget. A kis Philips előnye az akkumulátor lehet, amely a gyártó szerint akár 17 napo készenléti időt is biztosíthat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés