Készül az új Xiaomi Black Shark

Hirdetés

A Xiaomi első gamer mobilja, a Black Shark tervben sem volt errefelé, az aktualizált hardverrel és továbbfejlesztett specifikációval bemutatott Black Shark Helo viszont eleve B20-as hálózati támogatással rendelkezett. Azzal együtt, hogy többször felmerült a lehetősége, a cápás készülék mégsem jutott el hozzánk. Az eddigi gyakorlat alapján esélyes, hogy a következő generációból is kimaradunk, ami a Geekbench eredményei alapján komoly teljesítményt ígér.


[+]

A 8 GB operatív memóriával tesztelt, Android 9-cel futó rendszer a Sony Xperia XZ4-gyet követően szintén átlépte a többszálas feldolgozás droidos rekordját. 10 ezer pont felett eddig kizárólag az Apple A11 és A12 Bionic gurított. Meg a HiSilicon Kirin 980, kis rásegítéssel. Az 5G modemmel is felszerelhető Snapdragon 855 viszont valószínűleg alapból tudja hozni ezt a teljesítményt. A Black Shark Skywalker tesztkonfigurációja egyébként megegyezik a Sony 21:9-es panellel szerelt várható csúcsmodelljével, noha a japánok kicsit erősebb eredménnyel zártak.

Azóta történt

  • Mégis lesz Black Shark 2

    A Xiaomi gamer termékvonala valószínűleg a kettes sorszámmal folytatódik, hacsak nem választanak ismét fantázianevet.

  • Kiélezett fogakkal támad a Black Shark 2

    A Xiaomi alá tartozó, második generációs gamer telefon nyomásérzékelős kijelzőt vet be a játékokhoz, elérhető 12/256 GB-os kivitelben és nem hiányozhat a Snapdragon 855 sem.

Előzmények

Hirdetés