Képen a rejtélyes Meizu X

Hirdetés

A Meizu a napokban küldte ki a meghívókat a november 30-ra tervezett bemutató kapcsán, amiről egyrészt megtudtuk, hogy a kínai gyártó, amolyan donaldtrumposan "ismét naggyá" kívánja tenni a Heliót. Értelemszerűen a MediaTek Helio sorozatú chipsetjeire asszociálunk, valamint ezzel együtt egy kémfotó is érkezett, ami a telefon dobozát és a rajta lévő Meizu X típusmegjelölést láttatja. Úgy tűnik tehát, hogy a Meizu m5 note bemutatása mellett még egy készülékre számíthatunk jövő héten.

November 30-án elvileg ő is bemutatkozik
November 30-án egy üveghátlapos Meizu is bemutatkozhat

A mai képen valószínűleg nem az m5 menetrendszerű phablet verziója látszik, hanem az X néven emlegetett, üveg hátlappal borított Meizu, már a bal oldalon. Ahogy olvasóink is felhívták a figyelmet, a jobb oldalon alighanem egy Honor 8 ad a bejelentés előtt álló riválisnak társaságot dupla hátlapi kamerájával és ujjlenyomat-olvasójával, noha forrásoldalunk azt is egy Meizu mobilnak véli. Jövő hét szerdán mindenre fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet a Meizu Pro 7

    Bár készül a Meizu válasza a Xiaomi Mi Mixre, Pro 7 néven egy hagyományos formájú csúcskészülék érkezhet. November 30-án mégsem ez, hanem a Meizu X mutatkozhat be.

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

  • Komoly információmennyiség szivárgott ki a Meizu Pro 7-ről

    Egyre valószínűbb, hogy karácsonyra várhatjuk a Meizu Pro 7 megjelenését, de látszólag kicsit más formában és felszereltséggel, mint ahogy eddig vártuk.

Hirdetés