Kamerák előtt pózol a Honor V10

Hirdetés

November 28-án, Kínában mutatkozik be a Honor V10, amit december 5-én a londoni premier követ, és el fognak válni az eddigi hiteles pletykák a kacsáktól. Elég valószínű, hogy a Honor V10 6" körüli, 1080 x 2160 pixeles megjelenítőt kap, aminek a meghajtásáért a bivalyerős és MI-ben is otthonos Kirin 970 felel. Szintén sanszos a hátlapi dupla kamera és az Oreón alapuló EMUI 8.0 felület, míg egyes információk 3750 mAh-s telepre mutatnak.


(forrás: Weibo) [+]

A fenti kép a Weibo közösségi portálon bukkant fel, és keskeny alsó-felső kávájával akár ki is jelenthetnénk: íme, a V10, meglehetősen mutatós valójában. Az internet persze tele van ügyes vagy kevésbé jól sikerült hamisítványokkal és manipulált fotókkal, így semmit nem lehet biztosan kinyilvánítani. A fotón láthatóan kiretusálták a kép jobb alsó és bal felső sarkát, hátha terhelő bizonyítékot jelent a szivárogtatóra nézve,a készülék mindenesetre teljes egészében látszik, és a képernyő szélei is tisztán kivehetők. A V10 poszter a megjelenítőn amolyan bónusz.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor V10

    Full Screen kialakítás, előlapi ujjlenyomat-olvasó, Kirin 970-es szett és mesterséges intelligencia egy gyönyörű, fém házban. Nem utolsó sorban pedig egy kínai gangszta' rapper.

Előzmények

Hirdetés