Július 18-án, AI kamerával érkezik a Huawei Nova 3

Hirdetés

Huawei Nova 3e néven pár hónapja már újra bemutatkozott a P20 Lite, korosodó Kirin 659-es rendszerchipjével azonban nem igazán volt versenyképes a hasonló áron fürgébb működést biztosító riválisokkal szemben. A HiSilicon laborjaiban éppen ezért már készül a Kirin 710, amely kísértetiesen hasonló ugyanolyan számozást kaphat, mint a középkategóriában roppant ütőképes Snapdragon 710, éppen ezért annak közvetlen riválisa lehet.

A Nova 3 hivatalos posztere
A Nova 3 hivatalos posztere (forrás: Huawei) [+]

A rendszerchipet a Huawei ugyan még nem erősítette meg, a Nova 3 phablet érkezését viszont igen, és egy újabb szenzorszigetes delikvensről van szó, dupla kamerákkal és AI funkciókkal. A TENAA-s minősítési vizit egyébként már leleplezte a 6,3"-es képátlót 1080 x 2340 pixeles felbontással, a 6 GB RAM-ot 64 és 128 GB-os tárhely opciókkal, a 3650 mAh-s telepet, illetve a 24 + 2 megapixeles előlapi, plusz a 16 + 24 megapixeles hátlapi kamerarendszert.


(forrás: CNMO) [+]

A hivatalos poszter ebből a 24 megapixeles rögzítést meg is említi. A Nova 3 július 18-án mutatkozik be Kínában, azt viszont még nem tudni, hogy a gyártó eddigi legnagyobb szenzorszigetes készüléke eljut-e nemzetközi forgalomba, és ha igen, milyen nevet visel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés