Jóváhagyta a TENAA a ZUK Z2-t

Hirdetés

A Lenovo kezében lévő, ám önálló cégként működő ZUK múlt hónapban mutatta be második készülékét, aminek a Z2 Pro nevet adományozták. A következő eseményt május 31-én tartja a vállalat, ahol újabb termék mutatkozhat be, méghozzá várhatóan Z2 néven, a mobilról már korábban is láttak napvilágot előzetes képek. Most a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság adta áldását a startra, így teljes pompájában látható a kütyü, és még a felszereltségről is bővebb tájékoztatást kaptunk.


[+]

A leírás szerint a Z2 elején egy 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt csodálhatunk meg, amit a szélek felé ívelődő, 2.5D-s üveglap véd. A felső kategóriás mivoltot a Snapdragon 820 lapka határozza meg, és elvileg lesz belőle 3 és 4 gigabájt RAM-mal, illetve 32 és 64 gigabájtos tárolóegységgel szerelt verzió, ám sajnos egyik sem lesz bővíthető microSD-vel. A fényképezés szerelmesei a 13 megapixeles hátlapi és a 8 megapixeles előlapi kamerában élhetik ki magukat. Adott a dual SIM képesség, a 3500 milliamperórás akkumulátor, és az Android 6.0.1 operációs rendszer. A 140,5 x 69 x 7,9 milliméteres és 150 grammos ZUK újdonság ujjlenyomat-olvasót is kap, ára pedig 246 euró, vagyis járulékos költségek nélkül átszámolva 77 ezer forint környékén alakul majd, ami igencsak kedvező ajánlatnak számít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

  • Snapdragon 820-at kapott a Zuk Z2 is

    Ahogy az idei év legtöbb androidos csúcsmodellje, és a Zuk Z2 Pro, úgy a kisebb fivér is Qualcomm Snapdragon 820-at kapott. Nem lesz gond a Full HD-s kijelző meghajtása.

Előzmények

  • Május 31-én debütál a ZUK Z2?

    Újabb előzetes képet kaptunk a kínaiak következő modelljéről, amiben valószínű, hogy Snapdragon lapka fog dolgozni. De akkor mi a helyzet a beígért Exynosszal?

  • Előzetes képen látható a ZUK újdonsága

    Valószínűleg a Z2 Pro figyelhető meg a nyálelválasztást elindító fotón, a hírek szerint a készülék a felső kategóriában versenyzik majd.

  • 4,7 hüvelykes mobilon dolgozhat a Zuk

    Minden bizonnyal lenne vásárlói igény egy kompakt méretű, jól felszerelt, de nem megfizethetetlen okosmobilra, így ha a gyártó hozza az elvártakat, akkor komoly eladásokra számíthat.

Hirdetés