Jön a kompakt, 18:9-es képarányú Energizer mobil

Hirdetés

Az Energizerrel már tavaly is találkoztunk a Mobile World Congressen, de idén is jelen lesznek, ráadásul egy manapság viszonylag kompaktnak ígérkező készülékkel. A kevéssé felhasználóbarát elnevezésű Energizer Power Max P490S 4G nevű eszköz egyfelől 4,95 hüvelykes, 18:9-es képarányú panelt kapott, ami valószínűsíti a visszafogott méreteket, ezzel együtt viszont egy 4000 mAh-s akkumulátort is sikerült belepasszírozni, amivel minimum 10 órás folyamatos használat melletti üzemidőt ígér a gyártó.


[+]

Hardveresen egészen friss a szerkezet, noha nem kifejezetten erős. A teljesítményért a tavaly év végén piacra dobott, négymagos MediaTek MT6739 felel, a magok egyenként maximum 1,3 GHz-re skálázva, valamint 2 GB operatív memória. Tárhelyből sem jut sok, cserébe a bruttó 16 GB belső tárhely bővíthető. Közelségérzékelő és gyorsulásmérő, valamint hátlapi ujjlenyomat-olvasó azért jutott a szerény felhozatalba.


[+]

Kamerából pedig négy is. A hátsó, kettős kamerarendszer egy 8 és egy 0,3 megapixeles szenzorból áll, míg elől szintén helyet kapott egy 0,3 megapixeles segédkamera az 5 megapixeles előlapi modul mellé. Az Energizer kis képátlójú mobilja 2018 második negyedévében lép piacra, nagyjából módosítatlan Android 8.0-s rendszerrel. Mellesleg a formavilág létezik Energizer márkanév alatt nagyobb, 5,99 hüvelykes kijelzővel és Helio P25-tel, 3 vagy 6 GB RAM-mal, amihez 4500 mAh-s telep jár mindössze 9,8 milliméteres vastagsággal, nagyjából 90 ezer forintos áron. A Power Max P490S ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés