Jelly Bean – 10 százalékos részesedés

Hirdetés

Lassan, de biztosan megkezdődött az Android 4.1 és 4.2 Jelly Bean operációs rendszer térhódítása, hiszen fél évvel, illetve másfél hónappal a platformok premierjét követően az együttes részesedésük 10,2 százalékra bővült. Mindeközben az előző generációs Android 4.1 Ice Cream Sandwich felhasználói tábor is tovább növekszik, hiszen a használatban lévő készülékek 29,1 százalékán ezen változat teljesít szolgálatot. A legelterjedtebb változat természetesen továbbra is a két évvel ezelőtt bejelentett Android 2.3 Gingerbread, mely részaránya ugyan kissé visszaesett, de így is 47,6 százalékos a relatív részesedése.

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilos évértékelő - 2012

    Elröppent egy év, elmaradt a világvége, áttekintjük a legfontosabb mozzanatokat és megsaccoljuk, hogy mire számíthatunk 2013-ban.

  • Google Nexus 4 - a zselés álmok netovábbja

    A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.

  • Készül az Android 5.0 Key Lime Pie

    A Google egyik munkatársának evólúciós karikatúrája is megerősítette az Android platform következő változatának nevét.

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

Hirdetés