Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra

Hirdetés

Szűk két hete bukkant fel az Android 8.0-n alapuló Samsung Experience 9.0 az első régiókban a Galaxy S8-ra és az S8+-ra, aztán pár nappal később a gyártó leállította a közzétételt, ugyanis a közleménye szerint néhány okostelefon váratlan újraindulásokkal bosszantotta tulajdonosát.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
A Samsung Galaxy S8 és az S8+ [+]

Az ilyen, kisebb-nagyobb bakik nem ritkák szoftveres generációváltásnál, a Samsung pedig minden bizonnyal korrigálta a hibát. A két S8 a GSM Arena információi szerint ugyanis újra jelezhet: telepíthető az oreós csomag, vagy az első variációra érkező frissítés, februári biztonsági javítással. Mind mindig, fokozatos közzétételre érdemes számítani, úgyhogy nem minden régió, készülék és kiszerelés kapja meg egy időben a pakkot.

Előzmények

  • Ezért állt le az S8 oreós frissítése

    A gyártó szerint csak kevés Galaxy S8-at vagy S8+-t érint a probléma, ám a váratlan újraindulások miatt jobbnak látták ideiglenesen leállítani a közzétételt.

  • Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését

    A Samsung Android 8.0-s kezdőcsomagja sem hibamentes, a SamMobile forrásai szerint további javításokig leállították a frissítés közzétételét.

  • Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra

    Lezárult a béta program, az érintett készülék felhasználóinak egy része már meg is kapta a véglegesnek mondható rendszert.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés