Immár biztosan érkezik az Xplay5

Hirdetés

Végre hivatalosan is megerősítette az Xplay5-öt a Vivo, ugyanis a kínai gyártó két előzetes képet közölt a hamarosan bemutatásra kerülő csúcsmodelljéről. Az újdonság a hírek szerint az Xplay3S örökébe lép majd, amit még 2013-ban dobtak piacra.

Nemcsak a név tudható most már, hanem a kijelző kialakítása is, az Xplay5 ugyanis a szélek felé lehajló képernyőt kap, akárcsak a Samsung Galaxy S6 edge (vagy éppen annak utóda). A pletykák szerint a burkolat alá egy 4000 mAh-s akkumulátor kerül majd.

A legutóbbi hírek és az AnTuTu leírása szerint a Vivo büszkesége 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel érkezik, amit a Snapdragon 820 chipsetnek nem lesz nagy nehézség meghajtania. Hogy az alkalmazások is könnyebben fussanak, arról 4 vagy 6 GB-nyi rendszermemória gondoskodik, a remélhetőleg jó fényképek készítése pedig a 16 megapixeles hátlapi, és a 8 megapixeles előlapi kamerát feladata lesz. A kínaiak zászlóshajója remélhetőleg már Barcelonában látható lesz, bár erről egyelőre még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: Irány Barcelona és az MWC!

    Pénteken újra felkerekedünk, hogy élőben tudósítsunk a Mobile World Congressről, ahol az LG-től az Alcatelen át a Samsungig egy sor nagyvállalat tartogat izgalmas bejelentéseket.

  • A Geekbenchnél is felbukkant az LG G5

    Biztos, hogy G5 lesz az új LG zászlóshajó neve, most pedig már a Geekbench tesztjét is lefuttatta a Snapdragon 820-alapú kütyü.

  • Fotón látható a One M10 előlapja

    A HTC Barcelona után mutatja be csúcskészülékét, mely az eddigi formatervhez képest teljesen más stílusjegyeket hordozhat magán.

  • Vivo X6 előzetes érkezett

    Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

Hirdetés