Ilyen lesz a Galaxy M20 előlapi üvege

Hirdetés

A Samsung jövőre kissé átrendezi a termékkategóriákat, ami egy komplett új szériát is jelent. Az M sorozat elvileg a Galaxy On modelleket váltja az alsó középkategóriában. Plusz, a Samsung Galaxy M20 lehet az első szenzorcseppes dizájn. A 91mobiles kapott egy előlapi üveget, ami valószínűleg egy AMOLED panelt véd majd kétoldalt ívelt kialakítással, visszafogott kávákkal. Méretét tekintve 5,6 hüvelykre, illetve FHD+ felbontásra számítunk.


[+]

Kétféle memóriavariáns kísérheti az Exynos 7885-ös szettet, ami 3/32 és 4/64 GB-ot jelent, a bővíthetőségről nem sokat tudunk, de a Samsungnál jellemző a lehetőség. Kamerából úgy tűnik, mindkét oldalon egy darab lesz, 16 és 5 megapixel felbontással. A kedvező előlap/kijelző arány mellett az M20 melletti legkomolyabb érv a viszonylag nagy, 3300 mAh kapacitásó akkumulátor lehet. Az M szériát 2019-re várjuk.

A Galaxy Note9-et hófehér színben pedig még inkább az ünnepek előtt. Az eddig csak Tajvanon elérhető színvariáció már Indiában is kapható lesz, több mint valószínű, hogy a nemzetközi premier sem várat sokat magára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés