Ilyen lehet a Nokia 9

Hirdetés

A SlashLeaks hozzájutott egy újabb potenciálisan készülőfélben lévő csúcskészülék formai információihoz, amiből a CompareRaja rittyentett 3D-s rendervideót. A szóban forgó mobil állítólag nem más, mint a Nokia 9, méghozzá két hosszanti oldalán lekanyarodó edge képernyővel, látszólag üveg elő- és hátlappal, dupla kamerapúppal és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval.

A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy sehol nem látni 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenetet. Jó lenne, ha csak a rendervideóról felejtették volna le, ám úgy hallani, hogy a jack porttól a következő HMD Global csúcstelefon is megszabadulhat, aminek kb. nulla felhasználói támogatása van. A kiszivárgott információk alapján a Nokia 9 140,9 x 72,9 x 7,5 milliméteres lehet, a megjelenésére mindenesetre még biztosan várni kell, mivel a Snapdragon 835-ös Nokia 8 is csak most jelent meg a polcokon és a szerkesztőségekben.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés