IFA 2018: Axon 9 néven jött meg a csúcs ZTE

A ZTE-nek nehéz éve van az amerikai kormányzattal történt összezördülését követően, de nem álltak le és Berlinben bemutatták az Axon 9 nevű csúcsmodelljüket, amely először Németországban kerül piacra, de nagyon szeretnék, ha Európa több országába is eljutna, elsősorban abban bíznak, hogy a szolgáltatói kínálatokba bekerülve lehet erre lehetőségük.


[+]

Az Axon 9 egy Snadpragon 845-ös chipsettel szerelt erőgép, 6 GB RAM-mal, 6,21 hüvelykes, Full HD+ felbontású kijelzővel, amely AMOLED technológiát használ és HDR10 kompatibilis. A ZTE-nél fejlesztettek a rendszerhez egy külön gyorskapcsolót, amivel ezt a módot aktiválni lehet, ha olyan tartalmat nézünk vissza, ahol ennek van értelme.


[+]

A 128 GB-os belső tárhellyel rendelkező telefon hátlapján két kamerát találunk, egy 12 megapixeles felbontású Sony szenzor PD-autofókusszal és optikai stabilizátorral a fő modul, mellette egy 20 megapixeles, nagylátószögű optika üldögél, ez fixfókuszos és stabilizátor sincs benne. Az előlapi kamera szintén 20 megapixel felbontású, ha viszont a fényviszonyok gyengébbek, akkor csak 5 megapixelben készül a kép, mert négy pixelt fog össze, hogy kevésbé legyen zajos az eredmény.


[+]

A hátlap alá 4000 mAh-s akkumulátort tett a kínai gyártó, ami valószínűleg elegendő ehhez a hardverhez. Külsőre azonban az Axon 9 nem egy különleges telefon, a kijelző tetejéből igen széles területet kiharapó notch sem túl szemet gyönyörködtető, viszont a 650 eurós ár egészen vonzóvá teszi mégis a terméket, de arról egyelőre semmi információ nincs, hogy eljut-e egyáltalán hazánkba is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Hirdetés