Időben futott be az Oppo F11-széria

Hirdetés

Az elmúlt néhány nap mobilbejelentései feltűnően India felől érkeznek, az Oppo is itt mutatta be két új modelljét, az F11-et és az F11 Prót. A két készülék már első ránézésre megkülönböztethető egymástól, a sima változat egy hagyományos, vízcsepp-alakú szenzorszigetet hord elöl, a Pro pedig a teljes előlapot betöltő kijelzője mellé egy motorosan előbújó szelfikamerával fedi le a szükséges igényeket.


[+]

Mindkét mobil 6,53 hüvelykes képátlójú, 1080 x 2340 pixel felbontású IPS panel, és bár a szelfikamera kialakítása eltérő, mindkettő 16 megapixeles, f/2-es érzékelőt kapott. A hátlapra 48 megapixeles, f/1,79-es érzékelőt tettek, ezt egészíti ki egy 5 megapixeles, f/2,4-es mélységszenzor. Az Oppo kiemeli, hogy leginkább 12 megapixeles fotók készítése ajánlott vele, jár hozzá egy, a Huawei és Google-féléhez hasonló, többexpós éjszakai mód. Természetesen az AI kifejezés nem hiányozhat, a mobilok 23-féle különböző témát különböztetnek meg.


[+]

4000 mAh kapacitású akkumulátoraik gyorstölthetők, méghozzá a VOOC 3.0 technológiával, a gyártó szerint 80 percet igényel a teljes töltés. Sajnos az USB Type-C port helyett microUSB-t tettek az aljukra, ez kevésbé érthető lépés, hiszen nem csak a design, a hardver is elég friss, a MediaTek Helio P70-hez 4 vagy 6 GB RAM, illetve 64 vagy 128 GB-os, fix belső tárhely tartozik.


[+]

Az Amazon Indián március 15-étől lesznek elérhető az F11-ek, a sima változat 4/128 GB-os kivitelben kerül majd 79 000 forint körüli összegbe, a Pro pedig 6/64 GB-tal startol, 100 000 forintnyi rúpiáért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bosszúállók mobilon

    A Google és az Oppo is készül a Végjáték premierjére, a Google például a középkategóriás Pixel 3a bejelentésével is.

Előzmények

Hirdetés