A Huawei P8 Lite (2017) Nova Lite néven is érkezhet

Hirdetés

A tavalyi IFA-n bemutatott termékvonal, a Huawei Nova új tagjaként is feltűnhet a két évvel ezelőtti csúcsmodell szerényebb tudású variánsa, ami hardveresen a Honor 6X-hez van közelebb, mint bármi máshoz, mínusz a dupla kamerarendszer. A nemrég bemutatott Huawei P8 Lite (2017) szintén HiSilicon Kirin 655-ös lapkára épül, viszont csak egy memóriakiosztásban lesz elérhető. Az 5,2 hüvelykes készülékbe 3 GB rendszermemóriát és 16 GB bővíthető tárhelyet pakolnak, míg kamerából szimpla 12/8 megapixeles kombináció lesz beszerelve.


[+]

A szimpla kamerarendszer miatt lényegében érthető, hogy a készüléket a Huawei P8 Lite utódjaként nevezik meg, plusz Huawei P9 Lite már ugye van, ami érdekes módon minimálisan gyengébb hardverrel bír. A lényeg, hogy a fenti paraméterekkel bíró eszköz több néven is felbukkanhat, egyes piacokon az 5 hüvelykes Huawei Nova és az 5,5 hüvelykes Nova Plus közötti méretkategóriában. Azt még mi sem tudjuk, hogy nálunk esetlegesen melyik termékvonalat erősíti majd, de elvileg hamarosan számíthatunk az érkezésére.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

  • Bemutatkozott a Huawei P8 Lite (2017)

    Érdekes módon nem a P9-széria kapta az idei évre vonatkozó utótagot, a Kirin 655-tel szerelt P8 Lite-örökös azonban egyelőre nem jön Magyarországra.

  • Huawei Nova - sminkmester

    A Huawei új, elvileg nem kizárólag nőknek szánt termékvonalának kisebbik tagja is megérkezett, ami relatív kis mérete, szelfiképességei és megbízható működése miatt lehet vonzó.

  • Huawei Nova Plus - vigyázz, cél, csoport!

    Gömbölyded, csinos, virtuálisan sminkel, mégsem dedikáltan nőknek készült a Huawei újdonsága, amelynek legnagyobb ellenfelei pont házon belül találhatók.

Hirdetés