HTC A11 – 64 bit a középmezőnyben

Az @upleaks értesülése szerint a HTC boszorkánykonyhájában egy újabb Desire modell készül, mely a tajvani gyártó első, 64 bites processzorral szerelt ajánlataként debütálhat. Az alábbi fotók tanúsága szerint a készülék előlapja a népszerű One vonalait idézi, a hátlap azonban fényes plasztikból készül, mely a megcélzott árszegmensben megszokottnak tűnik. Az 1,4 GHz-es órajelig skálázható Cortex-A53 mag-kvartettből építkező Snapdragon 410 MSM8916 processzor mellé csomagolt operatív memória mérete egyelőre nem ismert, de remélhetőleg legalább 1 GB RAM-ra lehet számítani.

Az innovatív lapka mellé a tajvani gyártó kissé múltat idéző 4,7 hüvelykes 480 × 854 képpontos megjelenítőt, felé pedig egy VGA előlapi kamerát választott, a hátlapra viszont 5 megapixeles szenzor került, de sajnos LED segédfény nélkül. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszert futtató Desire modell nagy valószínűség szerint Kínában fog debütálni, de ezt követően más régiókban is elérhető lesz. Az GSMArena forrásai szerint az amerikai Sprint kínálatában is elérhető lesz, így várhatóan Európában is piacra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

Hirdetés