Honor blog: EISA-díjas lett a Honor 10

Az EISA, azaz az európai képalkotási- és hangszövetség idén is menetrendszerűen ismertette a díjazottak listáját a 2018-2019-es évre a Huawei-csapat pedig duplán ünnepelhet: a P20 Pro a legjobb okostelefonnak szánt díjat hozta el, a Honor 10 pedig a legjobb lifestyle-okostelefon díjat hozta el. Emlékeztetőül: összesen négy mobiltípus kap díjat egy évben.


[+]

A kimondottan jó eladási számokkal büszkélkedő Honor 10 a remek ár/érték aránya mellett a kiváló színeinek is köszönheti a díjat, a fekete, kék és rózsaszín árnyalatok mellett a színváltósnak tűnő twilight nyűgözhette le a zsűrit és a fiatal közönséget, nem utolsó sorban pedig a remek, intelligens kameraszoftvert emelte ki a bizottság. Nekünk is jó tapasztalataink voltak a készülékről, összességében egy Ajánlott plecsnivel tudtuk jutalmazni.


[+]

„Az idei a Honor harmadik EISA díja. A Honor 10 egy elképesztően népszerű zászlóshajó okostelefon, ami már most is rekordot döntött az értékesítés terén. Ez a fontos piaci elismerés arra mutat rá, hogy a Honor márka világszerte elnyeri a fiatalok szívét.” – mondta George Zhao, a Honor elnöke. A Honor 10 megannyi egyéb elismerést is bezsebelt, a Tech Radar, a Wired, az Android Central és a Pocket-Lint díjait is elnyerte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények