Rekordeladásokat ért el a Honor 9

Hirdetés

A Honor 9 bemutatójáról kétszer is volt szerencsénk beszámolni, az európairól például élő egyenesben a berlini Max-Schmeling-Halle stadionból. A bemutatás óta eltelt egy hónap, Zhao Ming, a Honor vezérigazgatója pedig Weibo posztban jelentett be, hogy a premier óta eltelt 28 napban egy millió készüléket értékesítettek világszerte. Ez a szám rekordnak minősül a Honor csúcsszériájának történetében. Összehasonlításképpen, a Honor 8 két hónap alatt érte el a másfél milliós határt. Ez a konkurencia viszonylatában ugyan nem kiemelkedő volumen, a Honor számára mégis mérföldkőnek tekinthető.


[+]

A kisebb készlethiány is a kevésbé optimista igénybecslés okán állhatott elő, Zhao Ming viszont biztosította a potenciális felhasználókat, mindent megtesznek, hogy lépést tudjanak tartani a várakozáson felüli kereslettel. Ettől függetlenül a jelenleg elérhető kék, ezüst és arany színvariáción kívül július 18-tól a Midnight Black fantázianevű, egyébként fekete Honor 9 is megvásárolható lesz mindhárom memóriakiosztásban.

Azóta történt

Előzmények

  • Hivatalosan is Európába jött a Honor 9

    Sok meglepetést nem tartogatott az európai premier, noha a Huawei-nél szokás szerint nagyszabású rendezvénnyel készültek a Honor friss csúcsgépe kapcsán.

  • Nem csak a Honor 9 mutatkozik be hétfőn

    A Honor 9 bemutatójával együtt egy új okosórát, vagy karkötőt is bemutat a gyártó, amiről eddig nem sok egyéb derült ki.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés