Homályos rendereken a Nubia Red magic

Hirdetés

A ZTE is követi a Razer és a Xiaomi irányvonalát, így Nubia brand alatt holnap mutatja be a Red Magic megnevezésű gamer telefont. A készülék a tavalyi Razer Phone és a nemrég bemutatott Black Shark kihívója, a gyártó mindkét konkurenst meg is invitálta az eseményre. Míg a Black Shark a jelenleg elérhető legerősebb hardverrel és kvázi komplett folyadékhűtő rendszerrel mutatkozott be visszafogott kijelzőfelbontással, addig a Red Magic esetében léghűtésre számíthatunk hasonló specifikáció mellett.


[+]

A homályos renderképen 18:9-es képarányú panel tűnik fel, illetve az RGB LED sávokkal díszített, egyedi kialakítású hátlap. Az sajnos nem igazán látszik, hogy kamerából hány darab került a felső harmada, az alatta lévő terület pedig akár ujjlenoymat-olvasó is lehet, noha kissé szokatlan formátumú, esetlegesen még a léghűtés kivezetése sem kizárt. Ebben az esetben viszont a biometrikus szenzort vagy arc alapú azonosítás, vagy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó válthatja.


[+]

Érdekes kérdés, hogy a ZTE rendelkezik-e megfelelő mennyiségű Qualcomm lapkával, a Nubia Red Magic ugyanis Snapdragon 845-tel várható, az Egyesült Államok kereskedelmi minisztériuma viszont éppen a napokban hozott döntést a cég kereskedelmi tevékenységének korlátozásáról. A ZTE Corporation hét évig nem vásárolhat amerikai beszállítótól származó komponenseket, így Qualcomm processzorokat és modemeket sem. Egyelőre nem tudjuk, hogy a gyártó almárkáját, a Nubiát is érinti-e a szankció, amelyben a ZTE tulajdonrésze nem haladja meg az 50%-ot sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Hét szűk esztendő vár a ZTE-re

    Az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium hét évre eltiltotta az ZTE-t amerikai beszállítói komponensek vásárlásától, ami a telekommunikációs és a mobilos üzletágat is megroppanthatja.

  • Meghívta a Nubia a Razert és a Black Sharkot

    A közösségi oldalakon közzétett szívélyes meghívó a Nubia Red Magic bemutatójára kifejezetten a konkurens gyártóknak szól.

  • Dupla notch !44!!4!44!!

    A ZTE márkajelzéssel felbukkant koncepció nem csak a kettős szigetes kialakítás miatt érdekes, de a formaterv is valamivel újszerű(bb).

Hirdetés