Moto Z Play a TENAA-nál

  • (f)
  • (p)
Írta: AliceWake | 2016-08-03 13:55 | Forrás: GSM Arena

A napkoban kiszovárgott a Moto Z és a Moto Z Force gyengébb variánsának képe, most viszont megcsodálható a TENAA oldalán.

Nem voltak megalapozatlanok a Moto Z Play érkezésére vonatkozó pletykák. A készülék paramétereiről eddig a Geekbench adatbázisán kívül egy kiszivárgott kép árulkodott. Most a TENAA információi alapján néhány eddig feltételezett adat hitelt nyert, az viszont egyértelműen, hogy a Moto Z Play is kompatibilis lesz a Moto Z és Moto Z Force kiegészítő moduljaival, mivel a MotoMods-ok csatolásához szükséges felület egyértelműen látszik a hátlapon.


[+]

156,4 x 76,4 x 6,99 milliméteres és 165 grammos készülék csak minimálisan testesebb, mint a legerősebb variáns, viszont szintén 3500 mAh-s teleppel szerelték fel. Az Geekbench adatai alapján továbbra is nyolcmagos Snapdragon 625-ös SoC-kal és 3 GB rendszermemóriával várható, 64 GB belső tárhely mellett, ami bővíthető. Kameraképességekben 16 megapixeles főkamerájával a Moto Z és a Moto Z Force között helyezkedik el, legalábbis a számok alapján, viszont szintén képes 4K felbontással rögzíteni, ami a középkategóriában nem feltétlenül megszokott tulajdonság.


[+]

A két másik készülékkel megegyező, 5,5 hüvelykes AMOLED kijelző a Moto Z Play esetében csak Full HD, ami így még mindig decens, 400 ppi pixelsűrűséget jelent. A megjelenés dátumához egyébként nem jutottunk közelebb, de a kínai Hírközlési Hatóság honlapján való megjelenés után általában már nem kell sokat várni a hivatalos bemutatásra.