Hivatalos bemutatóvideóban az Oppo F9

Hirdetés

A napokban az Oppo R17 mutatta meg magát hivatalos sajtóképeken, most pedig a másik, egyedi szenzorszigettel szerelt modell is felbukkant a Weibón. Az Oppo F9-et és néhány kiemelt funkcióját a tajvani énekes-modell, Hebe Tien mutatja be, így a videó az ő Weibo-csatornájára került fel. A készülék megegyező színekben kerül forgalomba, mármint az Oppo F17-tel megegyező színekben, a kialakítás is nagyon hasonló, mindössze a hátlapi dupla kamerarendszer tájolása és helye, illetve az ujjlenyomat-olvasó technológiája tér el.

Az Oppo F9 elvileg 6,3 hüvelykes, valószínűleg az F17-hez hasonlóan FHD+ felbontású AMOLED panelt kap 90% fölötti kijelző/előlap arány mellett, amit a roppant apró szenzorsziget tör csak meg. Nem kizárt, hogy ez lesz első készülék, amely Gorilla Glass 6-tal kerül bemutatásra, bár erre a videó nem tér ki. A portré módot támogató dupla hátlapi kamerarendszerre és a VOOC gyorstöltésre viszont igen. A hivatalos megjelenés augusztus 15-én várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Megérkezett az Oppo F9

    Az új kütyüt egy egészen pici notch teszi távolról is megismerhetővé, egyébként pedig 90,8% kijelződominanciával, Gorilla Glass 6-tal és MediaTek Helio P60-nal büszkélkedik.

Előzmények

Hirdetés