HD-s phablet érkezett a Sonytól

Rég mutatott be barátságos árazású Xperiát a Sony, igaz, egyelőre nem tudni, hogy az L1 pontosan mennyibe fog kerülni.

A 2017-es MWC-n a vastagabb pénztárcához passzoló, innovatív Xperia modelleké volt a főszerep, most viszont bemutatkozott egy 5,5 hüvelykes, 720p-s phablet, amely várhatóan a középkategóriában landol az árazás tekintetében. A 151 x 74 x 8,7 milliméteres Xperia L1 a széria megszokott, szögletes és mutatós kivitelében érkezik, nem kevesebb, mint 180 grammos tömeggel.


[+]

Mondjuk, ezt nem feltétlenül indokolja a Qnovo adaptív gyorsöltéssel etethető, 2620 milliamperórás akkumulátor, inkább a (vélhetőleg műanyag) burkolatot nem vették spórolósra. Az 1280 x 720 pixeles panel meghajtásáért (a típusa nincs pontosítva) a MediaTek 1,45 GHz-es négymagosa, az MT6737T felel 2 gigabájt RAM, 16 gigabájtos tároló és microSD foglalat társaságában. Az Xperia L1 egy vagy két nanoSIM-et fogad be, Cat.4-es LTE plafonnal adatátviteli fronton.


[+]

A fehér, fekete vagy rózsaszín ház az előlapon 5 megapixeles kamerát, a hátlapon pedig 13 megapixeles modult rejt f/2,2-es rekeszértékű lencsével, autofókusszal és ledes villanóval. A modern felhozatalt a nem pontosított Android N főverzió, a 4.2-s Bluetooth és az USB Type-C port garantálja. Zenei oldalról az xLOUD és ClearAudio+ megoldások segítenek be. Az Xperia L1 május végétől lesz megvásárolható a hazai piacon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés