Hátra költözhet a Galaxy A5 (2018) ujjlenyomat-olvasója

A Galaxy S8 legfőbb újdonsága a 18,5:1-es, hosszúra nyúlt Infinity Display kijelző volt, amely olyan kevés helyet hagyott az alsó-felső káváknak, hogy eltűnt a home nyomógomb és a beleépített ujjlenyomat-olvasó. A Samsung állítólag a helyére, a képernyő és a virtuális home gomb alá szánta ezt a fajta biometrikus azonosítót, végül az előlapra csak az íriszleolvasó jutott, az ujjlenyomatos szenzor pedig hátra, meglehetősen magasra költözött.

A 2018-as Galaxy A széria lehetséges dizájnja
A 2018-as Galaxy A széria lehetséges dizájnja (forrás: @mmddj_china)

Arról már korábban hallani lehetett, hogy a fém/üveg Galaxy A 2018 széria megtarthatja az IP-védelmet és az AMOLED kijelzőt, viszont megörökölheti a megnyúlt képarányt. Annyiban azonban korrigálhat az S8 dizájnján, hogy a fent kiszivárgott sémának megfelelően nem a kameralencse mellé, hanem alá helyezheti az ujjlenyomat-olvasót.

Egy lehetséges Galaxy A5 (2018) védőtok renderképe
Egy lehetséges Galaxy A5 (2018) védőtok renderképe (forrás: @mmddj_china) [+]

Egy másik adag kémanyag a bal oldali Bixby gombot és a jobb oldali multimédiás hangszórót is megerősíteni véli, alulra várhatóan csak az USB-C port, egy mikrofon és a jack kimenet kerül. Elhangzott az is, hogy egy vagy több 2018-as Galaxy A modell dupla kamerát kap, bár egyelőre nem világos, hogy az előlapon, avagy a hátlapon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés